Mogelijkheden

 

nikita 1Werkelijk alle mogelijkheden die u maar wenst !!

Pretty Sailing Charters biedt u héél veel mogelijkheden. Onderstaand treft u een aantal aan om het plezier op het water voor u nog attractiever te maken. We zorgen dat u het voor de volle honderd procent naar de zin heeft als u (met ons) op stap gaat. U vraagt, wij varen !!!

Mogelijkheid 1
Op stap met onze schipper. Laat u trakteren!! Concentreer u op wat dan ook en laat u varen naar de plekjes die wij van tevoren met u hebben afgesproken.

Mogelijkheid 2
Op stap met uw eigen schipper, die uiteraard in het bezit moet zijn van een vaarbewijs plus de nodige ervaring.

Mogelijkheid 3
Als u wellicht een boot wilt kopen, een vaarbewijs wilt gaan halen, maar eerst even de kat uit de boom wenst te kijken, dan gaat u gewoon één of meerdere dagen met ons op stap en wij vertellen u de ins en outs van het varen.

Mogelijkheid 4
Midzomernachttochten. Een prachtige avond op het water, de zon onder zien gaan op een idyllisch plekje en de maan als nachtelijke afsluiting. Geniet van de rust, knisperend riet en de vogels die een plekje voor de nacht zoeken

.

Mogelijkheid 5, 6, 7, 8, 9……
Eigenlijk kunnen we zo ongeveer elke wens vervullen die u heeft. Op stap met zakenrelaties? Wij zorgen voor een prachtige trip. Een blind date? Waarom niet op onze boot? Een secret date? Alleen het water deelt uw geheim. Een gewone date? Alles kan.

U vraagt, wij varen !!