Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn ontelbaar!

Pretty Sailing Charters biedt u héél veel mogelijkheden. Onderstaand treft u er een aantal aan, om u bezoek aan boord nog attractiever te maken. We zorgen ervoor dat u het voor de volle honderd procent naar uw zin heeft, wanneer u (met ons) op stap gaat. U vraagt, wij varen !

Mogelijkheid 1
Op stap met onze schipper. Laat u trakteren! U kunt zich volledig richten op uw gasten en wij varen u naar de plekjes, die wij van tevoren met u hebben afgesproken.

Mogelijkheid 2
Op stap met uw eigen schipper, die uiteraard in het bezit moet zijn van een vaarbewijs plus de nodige ervaring.

Mogelijkheid 3
Als u wellicht een boot wilt kopen, of een vaarbewijs wilt gaan halen, maar eerst even de kat uit de boom wenst te kijken, dan gaat u gewoon één of meerdere dagen met ons op stap en wij vertellen u de ins en outs van het varen.

Mogelijkheid 4
Midzomernachttochten. Een prachtige avond op het water, de zon onder zien gaan op een idyllisch plekje en de maan als nachtelijke afsluiting. Geniet van de rust, het knisperende riet en de vogels die een plekje zoeken voor de nacht.

.

Mogelijkheid 5, 6, 7, 8, 9……
Eigenlijk kunnen we zo ongeveer elke wens vervullen die u heeft. Op stap met uw zakenrelaties, een personeelsuitje, of familiefeestje, wij verzorgen het van A tot Z!

U vraagt, wij varen !!

.nikita 1